Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in De Lutte?

Bent u op zoek naar een Architect in De Lutte? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit De Lutte blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in De Lutte.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van De Lutte

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving De Lutte hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Zakelijk ontwerp

Le Coureur De Lutte

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Modernistisch landhuis

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Moderne witte villa met een warm karakter

Bekijk dit project

De architectuur van De Lutte

De Lutte, een pittoresk dorp in Twente, staat bekend om zijn schilderachtige landschappen en architecturale parels. De Plechelmuskerk, daterend uit de 12e eeuw, is een opvallend middelpunt in het dorp met zijn historische stenen architectuur. Rondom het dorp zijn diverse landgoederen te vinden, zoals Landgoed De Wilmersberg, wiens huidige vorm teruggaat naar begin 20e eeuw, wat de rijkdom en elegantie van die tijd uitstraalt. Recentere toevoegingen, zoals het moderne dorpscentrum ontwikkeld in 2015, tonen een harmonieuze vermenging van oud en nieuw, waardoor De Lutte een unieke architectonische identiteit behoudt.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Download onze kavelgids

  De geheimen ontdekken voor het bouwen van uw droomkavel?

  Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Onze uitgebreide kavelhulp gids bevat essentiële tips en strategieën voor het kiezen van de perfecte kavel, het verkrijgen van vergunningen en het voorbereiden van de bouw. Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw kavel en begin uw bouwreis goed voorbereid.

  Kavelhulp downloaden

  Interesse om een project met ons te starten?