Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Ede?

Bent u op zoek naar een Architect in Ede? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Ede blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Ede.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Ede

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Ede hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Nieuwbouw jaren '30 stijl

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Transformatie te Zelhem

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Landhuis met moderne verbouw

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Kees Smit Tuinmeubelen Amersfoort

Bekijk dit project

De architectuur van Ede

De algemene indruk van Ede is een typische middelgrote biblebeltgemeente, met vele wederopbouwarchitectuur, veel kerken en treurige hoofdwinkelstraten met veel leegstaande panden. Daarentegen is Ede een stad van de groei. Nog niet heel lang geleden was het een dorpje op de Veluwe, terwijl het nu enorm is gegroeid door toenemende bedrijvigheid. Ede is zeer goed bereikbaar wat heel erg aantrekkelijk is voor bedrijven om zich daar te vestigen. Naast de bedrijvigheid stap je zo de Veluwe op, omringd door prachtige wilde dieren.  

Even terug naar de architectuur. In Ede staat een zeer prominent gebouw, gebouwd tussen 1972 en 1977. Ontworpen door achitecten die gebruik hebben gemaakt van de brutalistische bouwstijl. Met het uiteindelijke ontwerp, de locatie en kostprijs was de Edenaar er niet blij mee, het werd zelf als lelijkste gebouw aangezien van Ede. Tot een jaar terug toen het werd genomineerd om als monument te worden aangewezen. Op dit moment is dit gebouw te vinden in de lijst van gemeentelijke monumenten van Ede.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Download onze kavelgids

  De geheimen ontdekken voor het bouwen van uw droomkavel?

  Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Onze uitgebreide kavelhulp gids bevat essentiële tips en strategieën voor het kiezen van de perfecte kavel, het verkrijgen van vergunningen en het voorbereiden van de bouw. Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw kavel en begin uw bouwreis goed voorbereid.

  Kavelhulp downloaden

  Interesse om een project met ons te starten?