Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Enschede?

Bent u op zoek naar een Architect in Enschede? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Enschede blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Enschede.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Enschede

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Enschede hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Hedendaagse en romantische villa

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

117 appartementen TETEM 4 te Enschede

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Strak in groen landschap

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Verbouwing bedrijfspand Today Trading Company

Bekijk dit project

De architectuur van Enschede

Enschede kent haar eigen bijzondere architectuur. Cultuurpark Roombeek is hier een goed voorbeeld van. Deze wijk is inmiddels opgebouwd en getransformeerd tot een creatieve hotspot. In de dynamische wijk in Enschede vind je een bijzondere mix van kunst, cultuur en architectuur. De opvallende architectuur hier bevat historische elementen die uniek worden gecombineerd met moderne architectuur.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?