Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Gelderland?

Bent u op zoek naar een Architect in Gelderland? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Gelderland blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Gelderland.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Gelderland

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Gelderland hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Rietgedekte boerderette

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Duurzame winkelruimten Epse

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Landhuis met moderne verbouw

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw appartementen te Lochem

Bekijk dit project

De architectuur van Gelderland

Als grootste provincie van Nederland bezit Gelderland haar eigen toonaangevende architectuur. In de prachtige omgeving van het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt het Kröller-Müller museum, hier ervaar je de unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur. Hetgeen wat ons uniek maakt is het ontwerpen van een plattegrond, dat aansluit bij de leefomgeving en de wensen van de klant.

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Gelderland, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor een waardevol bedrijfspand of eigentijdse appartementen bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op