Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Hardenberg?

Bent u op zoek naar een Architect in Hardenberg? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Hardenberg blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Hardenberg.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Hardenberg

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Hardenberg hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Stalen verbouwing

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

117 appartementen TETEM 4 te Enschede

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Kubistische twins

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw bioscoop Movie Unlimited te Almelo

Bekijk dit project

De architectuur van Hardenberg

Gemeente Hardenberg heeft z’n huidige vorm sinds 2001. Voorheen bestond het uit de gemeenten Hardenberg, Avereest en Gramsbergen. De gemeente Hardenberg kent een rijke geschiedenis, die tot heel ver terug gaat. In het Gramsbergse dorpje zijn nog de oude straatlantaarns en stadspoorten terug te vinden. Je kan wandelen tussen de nauwe straatjes met een nostalgische blik van rust en gemoedelijkheid. Een fijne woonomgeving, met goede voorzieningen en een prachtig buitengebied maakt het aantrekkelijk om hier te vestigen. 

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Hardenberg, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor een waardevol bedrijfspand of eigentijdse appartementen bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op