Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Hardenberg?

Bent u op zoek naar een Architect in Hardenberg? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Hardenberg blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Hardenberg.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Hardenberg

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Hardenberg hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Stalen verbouwing

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

117 appartementen TETEM 4 te Enschede

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Kubistische twins

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw bioscoop Movie Unlimited te Almelo

Bekijk dit project

De architectuur van Hardenberg

Gemeente Hardenberg heeft z’n huidige vorm sinds 2001. Voorheen bestond het uit de gemeenten Hardenberg, Avereest en Gramsbergen. De gemeente Hardenberg kent een rijke geschiedenis, die tot heel ver terug gaat. In het Gramsbergse dorpje zijn nog de oude straatlantaarns en stadspoorten terug te vinden. Je kan wandelen tussen de nauwe straatjes met een nostalgische blik van rust en gemoedelijkheid. Een fijne woonomgeving, met goede voorzieningen en een prachtig buitengebied maakt het aantrekkelijk om hier te vestigen. 

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Download onze kavelgids

  De geheimen ontdekken voor het bouwen van uw droomkavel?

  Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Onze uitgebreide kavelhulp gids bevat essentiële tips en strategieën voor het kiezen van de perfecte kavel, het verkrijgen van vergunningen en het voorbereiden van de bouw. Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw kavel en begin uw bouwreis goed voorbereid.

  Kavelhulp downloaden

  Interesse om een project met ons te starten?