Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Hengelo?

Bent u op zoek naar een Architect in Hengelo? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Hengelo blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Hengelo.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Hengelo

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Hengelo hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Modernistisch landhuis

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Le Coureur De Lutte

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Moderne witte villa met een warm karakter

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Aanbouw karakteristieke woning

Bekijk dit project

De architectuur van Hengelo

Hengelo was in 1945 de eerste gemeente van Nederland waar een wederopbouwplan voor het eerst werd gemaakt. Als uiting van moderne stedenbouwkundige principes zijn er in de nieuwe binnenstad drie pleinen aangelegd: een bestuursplein met een nieuw opvallend raadhuis, het stationsplein en de Markt als hart van het centrum. Alle pleinen werden gekoppeld aan bijzondere, in het oog springende gebouwen. De stad heeft een compacte stadskern met gesloten bouwblokken, goed bereikbaar door rechte, brede wegen. De openbare ruimte is ruim opgezet en wordt omlijst door een grote variatie aan architectuur. Hiermee is Hengelo nog altijd een van de best bewaard gebleven voorbeelden van de wederopbouw.

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Hengelo, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor een waardevol bedrijfspand of eigentijdse appartementen bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op