Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Kampen?

Bent u op zoek naar een Architect in Kampen? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Kampen blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Kampen.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Kampen

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Kampen hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Monumentaal en abstract

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Duurzaam kantoorpand MCX

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Landhuis met moderne verbouw

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Vrieshuis Grolleman

Bekijk dit project

De architectuur van Kampen

Kampen, een stad rijk aan historie langs de IJssel, pronkt met een indrukwekkend scala aan monumentale gebouwen en moderne architectuur. De iconische Bovenkerk, daterend uit de 14e eeuw, is een toonbeeld van gotische bouwkunst en domineert de skyline van de stad. Langs de oude kade staan statige koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw, die de welvarende handelsgeschiedenis van Kampen weerspiegelen. Recentere architecturale toevoegingen, zoals het Stadsarchief en de bibliotheek, ingewijd in 2018, combineren moderne vormgeving met functionaliteit, en dragen bij aan de levendige stedelijke vernieuwing van Kampen.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Download onze kavelgids

  De geheimen ontdekken voor het bouwen van uw droomkavel?

  Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Onze uitgebreide kavelhulp gids bevat essentiële tips en strategieën voor het kiezen van de perfecte kavel, het verkrijgen van vergunningen en het voorbereiden van de bouw. Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw kavel en begin uw bouwreis goed voorbereid.

  Kavelhulp downloaden

  Interesse om een project met ons te starten?