Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Nijmegen?

Bent u op zoek naar een Architect in Nijmegen? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Nijmegen blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Nijmegen.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Nijmegen

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Nijmegen hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Nieuwbouw jaren '30 stijl

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Transformatie te Zelhem

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Landhuis met moderne verbouw

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Landhuis riet

Bekijk dit project

De architectuur van Nijmegen

Nijmegen is de stad waar de Romeinse tijd begon. De Romeinen bouwde hier hun militaire opvangbasis, hun eerste, oudste en grootste stad van heel Nederland. Genaamd Ulpia Noviomagus.  

De kern van de stad met tempels, forum en badhuis, lag op de plek waar het voormalige Honigfabriek stond. Vele Romeise architectuur is hier tot uiting gebracht. Momenteel zijn er niet super veel architectonische Romeinse gebouwen bewaard gebleven.  

Dankzij de Waal was Nijmegen en welvarende stad. Eind WOII is de hele binnenstad verwoest door een bombardement. Vele historische panden zijn of verwoest of beschadigd. Tot op heden is in de Nijmeegse architectuur goede verschillen te zien in de binnenstad tussen historische panden en moderne klossen. Nijmegen wilde graag een moderne stad creëren.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Download onze kavelgids

  De geheimen ontdekken voor het bouwen van uw droomkavel?

  Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Onze uitgebreide kavelhulp gids bevat essentiële tips en strategieën voor het kiezen van de perfecte kavel, het verkrijgen van vergunningen en het voorbereiden van de bouw. Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw kavel en begin uw bouwreis goed voorbereid.

  Kavelhulp downloaden

  Interesse om een project met ons te starten?