Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Overijssel?

Bent u op zoek naar een Architect in Overijssel? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Overijssel blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Overijssel.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Overijssel

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Overijssel hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Eigentijds landhuis

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw foodcourt te Zwolle

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Modernistisch landhuis

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw bioscoop Movie Unlimited te Almelo

Bekijk dit project

De architectuur van Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie. In de middeleeuwen ontstond het Hanzeverbond: een verbond tussen een aantal steden voor betere handel. Denk hierbij aan historische Hanzesteden zoals Zwolle, Kampen of Deventer. Het Hanzeverbond leverde de steden een enorme welvaart op die nog altijd terug te zien is in de bijzondere architectuur. De IJssel was een belangrijke handelsroute in deze tijd, hierdoor zijn deze steden met hun prachtige architectuur dan ook langs deze rivier te vinden.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Download onze kavelgids

  De geheimen ontdekken voor het bouwen van uw droomkavel?

  Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Onze uitgebreide kavelhulp gids bevat essentiële tips en strategieën voor het kiezen van de perfecte kavel, het verkrijgen van vergunningen en het voorbereiden van de bouw. Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw kavel en begin uw bouwreis goed voorbereid.

  Kavelhulp downloaden

  Interesse om een project met ons te starten?