Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Overijssel?

Bent u op zoek naar een Architect in Overijssel? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Overijssel blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Overijssel.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Overijssel

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Overijssel hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Eigentijds landhuis

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw foodcourt te Zwolle

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Modernistisch landhuis

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw bioscoop Movie Unlimited te Almelo

Bekijk dit project

De architectuur van Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie. In de middeleeuwen ontstond het Hanzeverbond: een verbond tussen een aantal steden voor betere handel. Denk hierbij aan historische Hanzesteden zoals Zwolle, Kampen of Deventer. Het Hanzeverbond leverde de steden een enorme welvaart op die nog altijd terug te zien is in de bijzondere architectuur. De IJssel was een belangrijke handelsroute in deze tijd, hierdoor zijn deze steden met hun prachtige architectuur dan ook langs deze rivier te vinden.

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Overijssel, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor een waardevol bedrijfspand of eigentijdse appartementen bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op