Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Raalte?

Bent u op zoek naar een Architect in Raalte? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Raalte blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Raalte.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Raalte

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Raalte hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Privé ontwerp

Villa te Bathmen

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Holiday-Inn hotel te A1 Deventer

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Witte moderne villa

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Duurzame winkelruimten Epse

Bekijk dit project

De architectuur van Raalte

Raalte, gelegen in het groene hart van Salland, combineert traditionele Sallandse architectuur met moderne innovaties. De Plaskerk, oorspronkelijk gebouwd in de 14e eeuw, is een belangrijk historisch monument dat nog steeds een centrale rol speelt in het stadsbeeld. In het stadscentrum vind je charmante handelshuizen uit de 19e eeuw die de welvarendheid van Raalte in die tijd uitstralen. Recentere toevoegingen zoals het gemeentehuis, gerenoveerd in 2011, tonen een moderne benadering van ontwerp die zowel functionaliteit als esthetische waarde toevoegt, waardoor Raalte’s architectuur een prachtige balans biedt tussen oud en nieuw.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Download onze kavelgids

  De geheimen ontdekken voor het bouwen van uw droomkavel?

  Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Onze uitgebreide kavelhulp gids bevat essentiële tips en strategieën voor het kiezen van de perfecte kavel, het verkrijgen van vergunningen en het voorbereiden van de bouw. Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw kavel en begin uw bouwreis goed voorbereid.

  Kavelhulp downloaden

  Interesse om een project met ons te starten?