Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Twente?

Bent u op zoek naar een Architect in Twente? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Twente blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Twente.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Twente

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Twente hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Zakelijk ontwerp

Kantoorgebouw Leferink te Holten

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Villa van glas

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Renovatie bedrijfspand Twentsche Kabelfabriek

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Villa double

Bekijk dit project

De architectuur van Twente

Twente is een groot gebied in het oosten van Overijssel en de architectuur laat in deze landstreek een grote diversiteit zien. Architectenbureau van der Linde kent deze streek en heeft de expertise in huis om desgewenst aansluiting te vinden bij bestaande architectuur. Bijvoorbeeld door historische elementen in het ontwerp terug te laten komen.

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Twente, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor een waardevol bedrijfspand of eigentijdse appartementen bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op