Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Utrecht?

Bent u op zoek naar een Architect in Utrecht? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit … blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Utrecht.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Utrecht

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Utrecht hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw appartementen te Utrecht

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Nieuwbouw jaren '30 stijl

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Kees Smit Tuinmeubelen Amersfoort

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Landhuis met moderne verbouw

Bekijk dit project

De architectuur van Utrecht

Hartje van Nederland, ook wel de stad Utrecht. Het toekomstbeeld is om de stad Utrecht ‘de tien-minutenstad’ te laten worden. De stad wilt graag ervoor zorgen dat je binnen 10 minuten wandelen/fietsen in een groengebied bent. Het valt samen met 4 andere grote steden onder de Holland Metropole. De kracht zit hem in de kwaliteit van wonen, werkgelegenheden en landschap dicht bij huis. Het is een snelgroeiende regio, waaronder de architectonische sector ook. Het is voor Utrecht een kunst om als hartje van Nederland, een gezonde en duurzame stad te blijven, architectonisch als stedenbouwkundig.  

Contactformulier | Inspiratiegids Editie 03

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Van der Linde Architecten in actief in heel Nederland, waaronder Utrecht, op het gebied van architectuur. Met name in het hoog –en middensegment ontwerpen wij veel woningen. Maar ook voor een waardevol bedrijfspand of eigentijdse appartementen bent u bij Van der Linde aan het juiste adres. Ons architectenbureau beheerst het gehele proces van ontwerpfase, het verkrijgen van de bouwvergunning tot de aanvang van de bouwwerkzaamheden.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op