Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde Architecten

Architect nodig in Zutphen?

Bent u op zoek naar een Architect in Zutphen? Dan bent u bij Van der Linde Architecten aan het juiste adres. Ons team van vakkundige architecten heeft al menig klanten uit Zutphen blij kunnen maken met prachtige en eigentijdse ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerpen doen we samen

Onder het motto “ontwerpen doet u samen met Van der Linde Architecten” maken de architecten van Van der Linde prachtige ontwerpen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Denkt u aan een eigentijdse boerderijstijl of juist strakke en moderne woningen, tot luxe appartementen of waardevolle bedrijfspanden met een eigen identiteit.

Zichtlijnen met veel glas en open gevelarchitectuur zijn kenmerken waar Van der Linde Architecten bekend om staat. Dit in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleuren bepalen het architectuurbeeld van de ontwerpen die wij hebben gerealiseerd in Zutphen.

Zakelijke & privé ontwerpen

Voorbeelden uit de omgeving van Zutphen

Hiernaast vindt u voorbeelden van verschillende ontwerpen die wij in de omgeving Zutphen hebben gemaakt. Dit is slechts een kleine greep van onze gerealiseerde projecten. Tijdens een vrijblijvende afspraak hebben wij veel meer materiaal tot onze beschikking om inspiratie voor uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw op te doen.

Zakelijk ontwerp

Luxe appartementen De Veste te Zutphen

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Moderne witte woning

Bekijk dit project
Zakelijk ontwerp

Nieuwbouw kantoor Rabobank te Zutphen

Bekijk dit project
Privé ontwerp

Kubistische woning

Bekijk dit project

De architectuur van Zutphen

De architectuur in Zutphen staat bekend om haar smalle straatjes met de vele historische gebouwen. Midden in het oude centrum staat het kenmerkende stadhuis, deze is gebouwd volgens de antroposofische architectuur. De stad Zutphen werd vanaf de middeleeuwen al aangeduid als Torenstad, vanwege het grote aantal historische gebouwen die en toren bevatten. Uiteindelijk is de stad in 1975 officieel uitgeroepen tot Torenstad. In het centrum staat weinig tot geen moderne hoogbouw, de historische torenspitsen zijn daarom duidelijk zichtbaar en kenmerkend voor de skyline van Zutphen.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Download onze kavelgids

  De geheimen ontdekken voor het bouwen van uw droomkavel?

  Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren? Onze uitgebreide kavelhulp gids bevat essentiële tips en strategieën voor het kiezen van de perfecte kavel, het verkrijgen van vergunningen en het voorbereiden van de bouw. Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw kavel en begin uw bouwreis goed voorbereid.

  Kavelhulp downloaden

  Interesse om een project met ons te starten?