Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Privé ontwerpen

Waterwoning

Kom volledig tot rust en geniet van jouw ultieme thuis aan het water. Laat een waterwoning bouwen door Van der Linde Architecten.

Bekijk onze waterwoning ontwerpen

Waterwoning bouwen

In een hectische wereld heb je soms even behoefte aan een zen-moment. Een moment van bezinning en rust. Wat als je dat elke dag zou kunnen ervaren? Met een waterwoning wordt het mogelijk. Bij van der Linde architecten zetten creëren we een waterwoning met een optimaal woon- en leefgevoel. Het water, de natuuromgeving, het uitzicht, gecombineerd met grote raampartijen en het gebruik van duurzame en natuurlijke bouwmaterialen, zorgen voor een serene woonomgeving waarin al je wensen tot leven komen.

Meer dan een woning

Een waterwoning of een woonark is meer dan een woning. Het past bij een levensstijl die jou aanspreekt. Bij Van der Linde Architecten is die levensstijl leidend. Waar droom je van? Wat geeft jou een thuis-gevoel? En welke ideeën heb je voor de toekomst? Door goed te luisteren zijn wij meer dan een ontwerpbureau. Wij zorgen niet alleen voor een stijlvol design, maar voor een passend thuis voor jouw ideale leven.

Onze diensten

Voor Van der Linde Architecten gaat ontwerpen verder dan tekenen. Het is het samenbrengen van dromen, levensstijlen en toekomstplannen in één passend design. Zo creëren wij de waterwoning die perfect bij jou past. Wil je weten hoe we dat doen?

Lees hier meer
Waterwoningen

Gerelateerde projecten

Ieder budget

Voor veel mensen lijkt een waterwoning een onhaalbaar doel. Toch blijkt er in de praktijk vaak veel meer mogelijk dan gedacht. Bij Van der Linde beschikken we over de kennis en ervaring om realistische mogelijkheden te vinden binnen jouw budget. We zetten je woonwensen om in getailleerd plan, waarin al je ideeën tot in detail worden uitgewerkt en een heldere kosteninschatting wordt gemaakt. Laat je adviseren door één van onze specialisten en begin vast voorzichtig te mijmeren over je unieke eyecatcher op het water.

Unieke stijl

Voor ons als architecten is er niets mooiers dan een wit vel papier, waarop we vanaf niets een droom kunnen realiseren. Heb je uitgesproken ideeën over jouw gewenste stijl? Of ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden? Bekijk eens onze recente opgeleverde waterwoningen, doe ideeën op of ontdek jouw gewenste stijl. Toch liever persoonlijk advies? Onze ontwerpers staan graag voor je klaar.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?