Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Zakelijke ontwerpen

Winkelen

Bied uw klanten een onvergetelijke winkelervaring. Ontwerp een uniek winkelpand met Van der Linde Architecten.

Bekijk onze winkel ontwerpen

Onderscheidend winkelpand

Retail vraagt om opvallen. Met uw producten, met uw service, maar ook met uw winkelpand. Want juist nu het aanbod zo groot is, wordt de klant steeds kritischer. Wij helpen u uitstijgen boven de massa. Met een ontwerp waarin uw wensen, uw identiteit en uw uitstraling samenkomen. En een winkelpand dat de aandacht van uw klant trekt en vooral zorgt voor een prettig verblijf. Zo creëren we een winkelpand dat voor u werkt.

Passend interieurontwerp

Ontwerpen kan iedere architect. Een winkelpand creëren dat voor u werkt, dat kunnen we bij Van der Linde Architecten. Wij combineren bewezen effectieve ontwerpkeuzes, uw wensen en de identiteit van uw onderneming tot één stijlvol design. Een ontwerp voor het exterieur en interieur, dat samen een krachtig geheel vormt. Zo ontstaat stap voor stap een winkelpand waar uw producten tot hun recht komen en klanten een onvergetelijke winkelervaring hebben.

Onze diensten

Wij brengen stijl en functionaliteit samen in unieke ontwerpen. We creëren een onderscheidend winkelpand dat precies past bij uw gewenste uitstraling, waarin u uw producten optimaal presenteert. Benieuwd naar hoe wij werken? Ontdek hier onze aanpak.

Lees hier meer
Winkelen

Gerelateerde projecten

Laat u inspireren

Hoe creëert u de ideale plek voor uw klant en uw medewerkers? Misschien heeft u het glashelder voor ogen, maar meestal kunt u nog wel professioneel advies of inspiratie gebruiken. Onze architecten staan voor u klaar om uw droomwinkel samen vorm te geven en u op maat te adviseren. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de recente projecten van Van der Linde Architecten en bekijk de prachtige winkelpanden die wij eerder realiseerden.

Zorgeloze bouw

Het bouwen van een winkelpand is een grote stap in uw onderneming en een intensief proces om te beleven. Daarom kunt u behoefte hebben aan ondersteuning van een professionele partner. Van der Linde Architecten kan het volledige bouwproces ondersteunen. Van eerste schets, tot de officiële opening. We helpen u keuzes maken, sturen onderaannemers aan en zorgen dat u continu geïnformeerd blijft. Zo kunt u zich focussen op ondernemen en rekenen op een zorgeloze bouw van uw winkelpand.

Geïnteresseerd in een samenwerking of meer weten over deze projecten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?