Horeca

Laat het design van uw horeca onderneming gasten uitnodigen om binnen te komen. Met Van der Linde architecten ontwerpt u een horecapand dat past bij uw onderneming en visie.

Onze ontwerpen
Sleep
mij

Wonen bij elkaar

01 /

Geinteresseerd in een samenwerking of meer weten over deze projecten?

Wat wij doen

Wij brengen sfeer en functionaliteit aan in uw horecaonderneming doormiddel van een uniek ontwerp. We creëren een horecapand dat aan uw wensen voldoet met de juiste uitstraling en visie die bij uw onderneming past. Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek deze hier.

Passend interieur

Van hotel tot restaurant of wijnproeverij, voor een prettige sfeer in uw horecaonderneming is het interieur van het pand van groot belang. Door de jarenlange ervaring bij Van der Linde architecten in interieur- en exterieurdesign kunnen wij de identiteit van uw onderneming terug laten komen in de indeling van uw pand door middel van een interieurontwerp voor uw pand. Liever niet volledig uit handen geven? Wij kunnen u ook assisteren met keuzes.

Uitnodigende uitstraling

De uitstraling van uw gebouw is uw visitekaartje aan de buitenwereld. Door u hiermee te onderscheiden zult u onthouden worden, en dat is waar Van der Linde architecten u mee kan helpen. De uitstraling van uw pand zal passend zijn bij de identiteit van uw onderneming en zal zowel uitnodigend als sfeervol zijn.

Inspirerende voorbeelden

Heeft u al een beeld van uw ideale horecaonderneming? Misschien heeft u het al helemaal uitgedacht, maar kan u toch wat hulp gebruiken van een professioneel adviseur. Onze architecten staan altijd voor u klaar om uw droomonderneming werkelijkheid te laten worden. Wilt u zien welke projecten we recent gerealiseerd hebben? Bekijk dan de recente horeca projecten van Van der Linde architecten.

Ondersteuning van idee tot realisatie

De bouw of verbouw van een horecapand is een hele onderneming, dit snappen wij maar al te goed bij Van der Linde architecten. Hierom kunnen wij u assisteren met uw project vanaf de eerste ideeën tot aan de realisatie van het pand. We adviseren u over bepaalde keuzes, sturen onderaannemers aan en zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste informatie over de bouw. Op deze manier proberen we de bouw zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen voor u