Kantoren

Breng een unieke identiteit en werkplezier samen in uw kantoorgebouw. Laat een kantoorgebouw ontwerpen door Van der Linde Architecten.

Onze ontwerpen
Sleep
mij

Bij Van der Linde Architecten doen we meer dan ontwerpen.

01 /

Geinteresseerd in een samenwerking of meer weten over deze projecten?

Wat wij doen

Uw producten verdienen de onverdeelde aandacht van uw klant. Met de juiste belichting, juiste sfeer en de uitstraling die u wilt realiseren. Daar zorgen wij voor. Met een stijlvol ontwerp voor uw showroom.

Kantoorgebouw voor betere business

Zoals een huis niet zo maar een thuis is, is een kantoor niet zo maar een goede werkplek. Wij ontwerpen vanuit de beleving van de gebruiker. Hoe ondersteunen we u en uw medewerkers optimaal bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden? We creëren verbinding door open structuren, zorgen voor voldoende zonlicht en ventilatie voor optimale concentratie of gebruiken natuurlijke materialen voor een huiselijke sfeer. Door de beleving te combineren met de uitstraling die past ontwikkelen we een kantoorgebouw dat voor u werkt.

Tekenen en reken

Bij Van der Linde Architecten houden we van duidelijkheid en voorspelbaarheid. Zeker wanneer het om kosten gaat. Daarom bieden we diezelfde transparantie voor onze opdrachtgevers. Wij hanteren het ‘tekenen en rekenen-principe’ tijdens de ontwerpfase. Dat betekent dat het ontwerp volledig is doorgerekend en dus volledig binnen uw budget valt. Zo voorkomen we onverwachte kosten in een later stadium, heeft u duidelijkheid in design en materialen en kunnen we uw kantoorgebouw sneller realiseren. Kortom: een beter resultaat, tegen lagere kosten.

Renovatie kantoren

Wilt u de gemakken van nieuwbouw, maar de locatie of sfeer van uw huidige kantoor? Dan is renovatie een verstandige keuze. Bij een kantoorrenovatie inventariseren we de mogelijkheden en potentiële optimalisaties en verwerken we deze samen met uw wensen en ambities tot een passend ontwerp. Bent u benieuwd naar het resultaat van zo’n renovatie? Kijk dan eens bij de meest recente projecten van Van der Linde Architecten en laat u inspireren.

Zorgeloos bouwen

Een kantoorgebouw bouwen is een grote stap voor uw onderneming, waarin er veel op u af komt. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op een professionele partner met kennis van zaken, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. Wij nemen u daarom alle zorg uit handen. We ondersteunen u tijdens het gehele bouwproces, instrueren aannemers en houden u continu geïnformeerd zodat u goede keuzes maakt. Zo kunt u terugkijken op een zorgeloos bouwtraject