BRIX appartementen Giessenburg te Amsterdam

  • Van der Linde Architecten
  • Giessenburg Amsterdam-Zuid
  • 25 appartementen
  • Bouwjaar 2020

Helemaal van deze tijd, met en knipoog naar het verleden

Sleep
mij

Amsterdamse School als inspiratiebron

BRIX Amsterdam

Van der Linde Architecten heeft zich laten inspireren door de Amsterdamse School bij het ontwerpen van het gebouw. Dat is terug te zien in de penanten van de gevel en het rijk gedetailleerde metselwerk. Daarnaast wordt het gebouw gekenmerkt door bijzondere kleurstellingen en opvallend grote gevelopeningen met kader eromheen.

De knipoog naar de jaren ’60 die de buitenkant van het gebouw weergeeft, is binnenin geenszins merkbaar. De inrichting is volledig gericht op comfortabel wonen. Een woonomgeving die aan alle hedendaagse wensen en eisen voldoet.

De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een eigen berging en één of meerdere ruime buitenruimten. De vier penthouses op de bovenste verdieping zijn voorzien van een dakterras. In een parkeerkelder onder het gebouw worden 14 parkeerplaatsen gerealiseerd.

BRIX AMSTERDAM APARTMENTS

Sleep
mij

Beeldbepalend en duurzaam

BRIX is een beeldbepalend en duurzaam gebouw en bestaat uit 25 appartementen. Het is een vijf verdiepingen tellend gebouw dat naadloos aansluit bij de omgeving. De appartementen (twee- en driekamer) komen beschikbaar voor het vrije sector huursegment en variëren in oppervlakte van circa 60 m² tot 117 m².

GEÏNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?