Appartementen-complex Winterswijk

  • Architect: Van der Linde
  • Oplevering: 2022/2023
  • Plaats: Winterswijk
  • Zakelijke opdrachtgever

“Een eigentijds appartementencomplex, geïnspireerd op klassieke en moderne details uit panden in de omgeving.”

Eigentijds appartementen complex vormt een blikvanger richting het centrum

In het centrum van Winterswijk komt dit prachtige appartementencomplex te staan. Van der Linde Architecten heeft zich bij het maken van dit ontwerp laten inspireren door andere panden in deze straat. Het appartementencomplex is gelegen aan de kop van de Meddosestraat, die men leidt richting het centrum van Winterswijk. Om deze reden is het van belang dat het ontwerp een echte blikvanger is. Het pand is kenmerkend door de combinatie van het warmrode metselwerk en het frisse wit. Er is veel glaswerk toegepast, ook zijn er herkenbare klassieke elementen uit de omgeving terug te vinden, zoals de uitspringende dakkapellen.

Architect Gelderland
Sleep
mij

Meer inspiratie

GEÏNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?