Projectontwikkeling Aruba Tuscany

  • Van der Linde Architecten
  • Tuscany Residence Aruba
  • 180 exclusieve woningen
  • Aruba

Tuscany Residence Aruba

Sleep
mij

Wonen in een paradijs

Unieke ontwikkeling

Tuscany Residence Aruba is een unieke ontwikkeling van een luxe onroerend goed in de beste buurt van Aruba. De residence bestaat uit luxe villa’s met privézwembad, ruime herenhuizen of zeer goed gebruikte appartementen, allemaal op eigendomsgrond.

Slechts 8 minuten lopen van de Palm Beach, direct achter The Ritz-Carlton, Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino en Starbucks. De ontwikkeling omvat ongeveer 200 woningen op zeer goed gelegen woonpark.

Moderne architectuur

De combinatie van de prachtige Nederlandse moderne internationale architectuur en de Arubaanse palmbomen zorgt voor een prettig luxe vakantiegevoel en ontspannen sfeer op het park.

Sleep
mij

01 /

Luxe wonen

Doormiddel van dit project wordt luxe wonen naar een niveau gebracht. Binnen de muren van de woning worden circa 180 exclusieve woningen gebouwd in allerlei soorten en maten en prijzen, passend in ieders wensen. De gebouwen verschillen enorm in indeling en bieden een fantastisch uitzicht. Het bestaat uit villa’s met 2 of 3 verdiepingen met dakterras en appartementen met prachtig uitzicht op zee. Alles is erop gericht om huiseigenaren van Tuscany Residence Aruba een ontspannen verblijf te bezorgen. Comfort en welzijn zijn de belangrijkste doelen bij deze ontwikkeling.

GEÏNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?