Recreatiewoningen Nederland

  • Van der Linde Architecten
  • Reacreatiewoningen

Recreatiewoningen

Unieke stijl

Het ideale huis moet voelen als thuis. En een thuis creëer je alleen door jouw levensstijl en woonwensen perfect te vertalen naar een recreatiewoning ontwerp. Daarom begint ons ontwerp met een goed gesprek. Deel jouw gevoel van genieten met onze architecten en wij creëren een unieke recreatiewoning, die precies bij jou past. Modern, klassiek, robuust of verfijnd; ontdek de onbegrensde mogelijkheden bij Van der Linde Architecten. 

We werken voor en samen met verschillende projectontwikkelaars voor het realiseren van recreatieprojecten

De projectontwikkelaar ontwikkelt en realiseert de nieuwe trends in de recreatie markt. Wij schrijven voor u de exploitatie en zijn creatief betrokken in de ontwikkeling. De projectontwikkelaar zal u ondersteunen tijdens het gehele proces waarbij hij ruime ervaring heeft bij de ontwikkeling, financiering en exploitatie van (grote) Leisure- en recreatieprojecten.

Sleep
mij

“Ontwerp samen uw recreatiewoningen met Van der Linde Architecten”

01 /

Ieder budget

Een recreatiewoning laten bouwen te duur? In de praktijk blijkt er vaak veel meer mogelijk dan gedacht. Door slimme ontwerpkeuzes en efficiënte werkwijzen kunnen we voor ieder budget een passend ontwerp realiseren. Heb jij een budget in gedachten en ben je benieuwd naar je mogelijkheden? Onze architecten vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen. Benieuwd tot wat voor resultaten dat leidt? Kijk dan eens bij onze recente projecten en laat je inspireren.

Zorgeloos bouwen

Wij willen dat je al ontspant vóór je recreatiewoning gebouwd is. En dat kan best moeilijk zijn in een bouwproces. Daarom verzorgen wij het bouwproces van eerste idee tot de laatste afwerking. Van de eerste schetsen en eventuele vergunningsaanvragen tot bouwbegeleiding en laatste controles. We nemen je bij de hand, houden je continu geïnformeerd en sturen aannemers aan. Zo kan jij zelfs tijdens de bouw al genieten van je recreatiewoning.

GEÏNTERESSEERD in een samenwerking, of meer weten over dit project?