Zorg

Een functioneel en stijlvol design waarbij gedacht wordt aan de speciale eisen van de bewoners. Dit is wat we bij Van der Linde architecten graag samen met u realiseren.

Onze ontwerpen
Sleep
mij

Zorgwonen

01 /

Een appartement in het groen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.

Bekijk dit project

Geinteresseerd in een samenwerking of meer weten over deze projecten?

Wat wij doen

Bij de zorg zijn er nog meer aspecten om rekening mee te houden dan bij normale woningbouw. Door veel ervaring van onze architecten weten we waar op gelet moeten worden en zal er zorgvuldig naar uw behoeften geluisterd worden. Benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Ontdek het hier.

Speciale behoeften


Bij het realiseren van zorgwoningen is flexibiliteit een must. Een groot gedeelte van mensen die in een zorgwoning woont is minder mobiel. Hierom maken wij een ontwerp die aangepast is aan de behoeften van de mensen die er wonen. Van der Linde architecten luistert naar de behoeften van de bewoners en neemt deze mee in het ontwerp

Verschillende soorten zorgwoningen

Er zijn meerdere woningsoorten in de zorg, van zorgappartementen tot grondgebonden woningen voor mantelzorg en nog veel meer wat daar tussen in zit. Door de vele ervaring van onze architecten kunnen we voor al deze soorten een gepast ontwerp maken en realiseren.

De kracht van een ontwerp zit in het verbinden van de functionaliteit en de uitstraling in de omgeving. Hierbij is de locatie van groot belang.
Een locatie gevonden om zorgwoningen te realiseren, maar nog geen concreet plan?