Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Van der Linde ArchitectenVan der Linde Architecten
Zakelijke ontwerpen

Zorg

Een functioneel en stijlvol design waarbij gedacht wordt aan de speciale eisen van de bewoners. Dit is wat we bij Van der Linde architecten graag samen met u realiseren.

Bekijk onze zorg ontwerpen

Speciale behoeften

Bij het realiseren van zorgwoningen is flexibiliteit een must. Een groot gedeelte van mensen die in een zorgwoning woont is minder mobiel. Hierom maken wij een ontwerp die aangepast is aan de behoeften van de mensen die er wonen. Van der Linde architecten luistert naar de behoeften van de bewoners en neemt deze mee in het ontwerp

Verschillende soorten zorgwoningen

Er zijn meerdere woningsoorten in de zorg, van zorgappartementen tot grondgebonden woningen voor mantelzorg en nog veel meer wat daar tussen in zit. Door de vele ervaring van onze architecten kunnen we voor al deze soorten een gepast ontwerp maken en realiseren.

De kracht van een ontwerp zit in het verbinden van de functionaliteit en de uitstraling in de omgeving. Hierbij is de locatie van groot belang.
Een locatie gevonden om zorgwoningen te realiseren, maar nog geen concreet plan?

Onze diensten

Bij de zorg zijn er nog meer aspecten om rekening mee te houden dan bij normale woningbouw. Door veel ervaring van onze architecten weten we waar op gelet moeten worden en zal er zorgvuldig naar uw behoeften geluisterd worden. Benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Ontdek het hier.

Lees hier meer
Zorg

Gerelateerde projecten

Duurzame keuzes

We ontwerpen met het oog op de toekomst. De toekomst van de appartementen en van onze omgeving. Daarom ontwerpen we zo dat het ontwerp zijn waarde voor de toekomst behoudt, ook als de functie zou veranderen. Daarnaast werken we energiebewust. Zowel in het ontwerp als in gebruik van materialen en innovatieve technieken. Daarbij kunt u denken aan meer gebruik van natuurlijke materialen als hout, meer glas voor natuurlijke lichtinval of voor de toepassing van vernieuwende energievoorzieningen.

Volledige ondersteuning

Appartementen ontwerpen is een omvangrijk proces, waarin u wilt vertrouwen op een professionele partner met kennis van zaken. Van der Linde Architecten beschikt over jarenlange ervaring in de ontwikkeling van appartementencomplexen voor verschillende doelgroepen. Daardoor kennen we de procesmatige stappen en kunnen we u alle zorg uit handen nemen tijdens het volledige ontwerpproces. Van eerste massastudie en structuurontwerp tot uitvoeringsontwerp. Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Onze architecten vertellen u graag meer.

Oriënterend gesprek inplannen en/of onze inspiratiegids ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Waar komt u vandaan? *

  Uw bericht *

  Soort bouw

  Interesse om een project met ons te starten?